- Berichten
- 67
Dag toppers!
Al een tijdje had ik tbones in de vriezer liggen. Niet iets wat ik mijn gasten vaak voorschotel (want dan is de bbq met 10 min afgelopen).
Affin, warm weer, kleine, dus je moet wat. En laat ik nou net de caveman style altijd al willen proberen en de fotowedstrijd ‘less is more’ zijn. 1+1 is 2 toch?
Dus: kamado aan, flink heet laten worden, t bone droog deppen, verder geen gekkigheid en gaan met dat ding.
3 minuten per kant stond voorgeschreven, maar eigenwijs: lekker 2 minuten. Na de eerste draai lijkt de halve tbone verkoold te zijn.
Maar eind goed al goed. Ding kwam er mooi af, zeer weinig gruis en ander spul (kamado joe bigblocks rule) en mooi bruin korstje.
Nog even 10 minuten in de folie en smullen maar. In het kader van less is more een garnituur van een lekkere basic maiskolf en wat stokbrood om de sappen mee op te vegen. Het resultaat:
Al een tijdje had ik tbones in de vriezer liggen. Niet iets wat ik mijn gasten vaak voorschotel (want dan is de bbq met 10 min afgelopen).
Affin, warm weer, kleine, dus je moet wat. En laat ik nou net de caveman style altijd al willen proberen en de fotowedstrijd ‘less is more’ zijn. 1+1 is 2 toch?
Dus: kamado aan, flink heet laten worden, t bone droog deppen, verder geen gekkigheid en gaan met dat ding.
3 minuten per kant stond voorgeschreven, maar eigenwijs: lekker 2 minuten. Na de eerste draai lijkt de halve tbone verkoold te zijn.
Maar eind goed al goed. Ding kwam er mooi af, zeer weinig gruis en ander spul (kamado joe bigblocks rule) en mooi bruin korstje.
Nog even 10 minuten in de folie en smullen maar. In het kader van less is more een garnituur van een lekkere basic maiskolf en wat stokbrood om de sappen mee op te vegen. Het resultaat: