Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ziet er goed uit!!Vanochtend om 08:30 uur de bbq aangestoken, 09:00 het vlees erop.
Met ieder uur gemiddeld 10 graden erbij. Top!
Na de lunch de bbq toch even verplaatst omdat de rook wel heel erg richting de buren ging. En dat had ik niet moeten doen.Kern temp op 65 graden en een dome temp van 110 graden. Maar na het verplaatsen van de bbq niet meer omhoog te krijgen. Sterker nog alles kakte in. Maar even een halve wokkel erbij gedaan om wat vlam in de tent te krijgen. Dit pakte goed uit, de temp in de bbq ging weer omhoog en was stabiel te houden.
uiteindelijk het geheel op 70 graden gekregen en ingesmeerd met bbq saus, een beetje van mezelf en een beetje uit een potje ( mmmm van.....)
Intussen de kool salade gemaakt (witte kool, paprika heel fijn gesneden, appel azijn, yofresh, bieslook, peper en zout)
Uiteindelijk alles op temperatuur om in te pakken, op naar de fase met de saté prikker! Het water loopt me inmiddels in me mond van de geur in de tuin, de beleving en ik kan de smaak in gedachte al proeven.....
Yes alles is nu lekker mals en na een uurtje in de folie op het aanrecht kan het pullen beginnen. Al het vocht erbij en nog een beetje bbq saus. En dan een wit bolletje, koolsla erop, vlees erop, saus als back-up erbij. Wat heerlijk!! Extra saus was niet nodig, de verhoudingen perfect. Ik zal een volgende keer de boel iets stabieler proberen te houden maar als je er voor kiest om het vlees in te pakken komt het volgens mij niet op details aan. Dan is tijd de beslissende factor.
Ik ben dik tevreden iedereen heeft hier heerlijk gegeten. Ik had een stuk van 1,5 kilo de volgende keer kan ik nog wel vier personen erbij uitnodigen.
Bekijk bijlage 5195
Bekijk bijlage 5196
Bekijk bijlage 5197
Bekijk bijlage 5198
Bekijk bijlage 5199
Bekijk bijlage 5200
Bekijk bijlage 5201