Hallo, ik ben vandaag bezig met mijn eerste pulled pork. Heb in het midden aangestoken. Eerst een tijd de temp op laten lopen met open luchttoevoer (misschien fout?). Boven de 110 (mijn wens temperatuur is 121) de boel een stuk dichter gezet, tot bijna helemaal dicht. De ambient temperatuur blijft maar oplopen. Al een paar keer deksel open gedaan om de hitte te laten ontsnappen. Terug op 117, maar loopt steeds weer op naar de 130. Terwijl ik dit type al naar 137. Hoe stop ik dit? Ik ben bang dat als ik de schuifjes nog dichter doe, dat de bbq helemaal uitgaat.
Mijn Kamado is een Basterd Compact 2020, mijn kooltjes zijn ecobrasa briketten, mijn temperatuur meter is een meater+
wat doe ik allemaal fout? En hoe red ik mezelf hieruit zonder 1,7 kilo prachtige procureur te verpesten?
Beetje te ambitieus voor mijn kunnen denk ik, maar de dingen hiervoor lukten zo goed. Toen had ik nog geen meater+ om me zorgen om te maken, was wat op gevoel en op hogere temperatuur
Mijn Kamado is een Basterd Compact 2020, mijn kooltjes zijn ecobrasa briketten, mijn temperatuur meter is een meater+
wat doe ik allemaal fout? En hoe red ik mezelf hieruit zonder 1,7 kilo prachtige procureur te verpesten?
Beetje te ambitieus voor mijn kunnen denk ik, maar de dingen hiervoor lukten zo goed. Toen had ik nog geen meater+ om me zorgen om te maken, was wat op gevoel en op hogere temperatuur
