- Berichten
- 4.946
Afgelopen week en weekend druk aan het werk geweest. Allemaal lekker BBQ plaatjes gezien. Dus moest ik even wat schade inhalen. Noskos had een geniaal recept met aardappel kroketjes. En NasQ had een heerlijk recept met rundergehakt. Dat leek mij samen best goed te gaan. Dus een heerlijk aardappelkroketwafel met Sloppy Joe gemaakt. Echt een aanrader. Wat broccoli uit de stoomoven er bij en het is ineens een avondmaal 
Hierbij de plaatjes. Anders is het niet gebeurd.
Gehakt gerubt met Noskos steak. Daarna indirect beetje rook op laten nemen. Gietijzer pan er onder. Zodat de groentes mooi in het beefvet aangezet kunnen worden.
Ingrediënten verzamellen.
Toen het gehakt gaar was van de BBQ gehaald en binnen even uit elkaar getrokken zo dat het mooi rul was. Daarna de Sloppy Joe maken.
Paar kroketjes apart voor het geval dat..
Ondertussen ook het wafelijzer heet stoken.
Als deze mooi heet is de kroketten er in en wafels maken. Leuk om te doen. En die blikken thuis mooi man
Zodra alles mooi gaar was bordje opmaken en aanvallen. Ik vond het toch een mooi geslaagd gerecht.
Dat was weer smullen geblazen. Echt een leuk recept. En heel veel fun bij de Q. Noskos en NasQ bedankt voor de inspiratie.
Groeten Bram.

Hierbij de plaatjes. Anders is het niet gebeurd.
Gehakt gerubt met Noskos steak. Daarna indirect beetje rook op laten nemen. Gietijzer pan er onder. Zodat de groentes mooi in het beefvet aangezet kunnen worden.

Ingrediënten verzamellen.

Toen het gehakt gaar was van de BBQ gehaald en binnen even uit elkaar getrokken zo dat het mooi rul was. Daarna de Sloppy Joe maken.



Paar kroketjes apart voor het geval dat..
Ondertussen ook het wafelijzer heet stoken.
Als deze mooi heet is de kroketten er in en wafels maken. Leuk om te doen. En die blikken thuis mooi man
Zodra alles mooi gaar was bordje opmaken en aanvallen. Ik vond het toch een mooi geslaagd gerecht.

Dat was weer smullen geblazen. Echt een leuk recept. En heel veel fun bij de Q. Noskos en NasQ bedankt voor de inspiratie.
Groeten Bram.
Laatst bewerkt: