Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Lampie190Rick3Lampie190 schreef op het profiel van Rick3.
Hoi Rick,
Vandaag, Heute, Today,
Wordt het bewaarheid!
De 5775 gaat stomen!! De kolen gaan erop!!!
Maar ff een vraag, ik heb wat kabeljauwfilet en zalmfilet.
Hoe hoog moet de temp van de Q staan? En hoelang moet de vis op het doorweekte plankje blijven liggen voor een goede kerntemp?
Ik begrijp dat het een directe warmte moet zijn?
Lampie190Rick3Lampie190 schreef op het profiel van Rick3.
Hoi Rick,
Ik heb bij het voorstellen van jou op een van de foto's gezien dat jij een Weber 5775 gebruiker bent.
Wij zijn starters op het gebied van bbqen.
Even een vraag:
Hoe lang gebruik jij de 5775,
en wat zijn jouw ervaringen?
Ik las op het forum dat jij een Bradley hebt. Nu overweeg ik zelf een Bradley 4 rack digital aan te schaffen. Wat zijn jouw ervaringen met deze rookkast en zou je he aanbevelen? Zou je hem nog eens kopen of toch iets anders?
Ik las op het forum dat jij een Bradley hebt. Nu overweeg ik zelf een Bradley 4 rack digital aan te schaffen. Wat zijn jouw ervaringen met deze rookkast en zou je he aanbevelen? Zou je hem nog eens kopen of toch iets anders?
Ik las op het forum dat jij een Bradley hebt. Nu overweeg ik zelf een Bradley 4 rack digital aan te schaffen. Wat zijn jouw ervaringen met deze rookkast en zou je he aanbevelen? Zou je hem nog eens kopen of toch iets anders?
Hi, ik las je post over de pastrami op het forum. Zag er geweldig uit. Mag ik vragen hoe je het stomen hebt aangepakt? Ik heb geen stoompan waar een hele brisket in past dus ben benieuwd hoe jij dat hebt aangepakt?
Gisteravond lekker bezig geweest met de BB, had ook wat groene asperges gegrild, met lekkere gemarineerde kippendijen. Galapeno met kruidenkaas/reepjes ontbijtspek en moinkballs. Opa en Oma hebben heerlijk gegeven met het genot van wat spare ribs om van het bot te zuigen en een koud biertje. Life is good!
morgen weer verder met het 'Tunen' van mijn nieuwe Black Basterd Medium en pulled pork in de marinade zetten voor de eerste low en slow sessie.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.
Gebruik de Weber nu zelf een paar jaar en bevalt echt goed! Met de minion methode of de snake methode, kun je prima low and slow gaan en gas geven kan uiteraard ook prima. Heb tot nu toe alles op de Weber bereid en nooit moeite gehad met het regelen van de temperatuur. Heb je wellicht specifieke vragen over de bbq? Want in het algemeen vind ik het een fijne bbq waar je echt wat jaartjes mee vooruit kunt.