Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Ik gebruik een lekbak en het is indirect (vuur is links, vlees ligt rechts). Alleen wanneer het deksel open gaat komt er behoorlijk wat...
  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Ik had het met dezelfde kolen die ik in de kamado gebruik (deze staan droog). Ook met een nieuwe doos kolen.
  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Ik weet hoe het werkt met de schuifjes. Deze staan goed want de temperatuur blijft zeer stabiel. Het roken is echt alleen maar als het...
  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Beide indirect. Het lijkt idd op stoom maar mijn kleren zeggen iets anders. Op de kamado heb ik wel wat rook maar niet zo bizar veel als...
  • D
    Terug van de poedercoater, wielen er onder en schuifrails voor de laden gemonteerd.
    • 20251220_153457.jpg
    • 20251220_153507.jpg
    • 20251220_153509.jpg
    • 20251220_153516.jpg
    • 20251220_153518.jpg
    • 20251220_153521.jpg
  • Timmeeh
    Timmeeh reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Ik heb het ook wel eens gehad met een ‘pech-zak’ houtskool die slecht gepyrolyseerd was. Het hout was nog niet helemaal verkoold, met...
  • jack
    Lashandschoenen. En dan ergens opzetten. Snijplank ofzoiets waarmee je hem verder kunt verplaatsen
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Als hij wel heet wordt heb je voldoende luchtstroom. Gebruik je een lekbak? Ruikt het naar rook?
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Bovenste schuif is de rem op het vuur. Onderste schuif is de gas van het vuur. Onderaan dus altijd minder open dan boven Met uw auto ga...
  • Ghost
    Ghost waardeerde D_Reamzzz's bericht in het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm met Leuk Leuk.
    ik ga hier mss echt iets lomps zeggen als BBQ-noob, maar staat je schuif boven wel verder open dan beneden? Ik had ergens gelezen dat je...
  • In vuur en vlam
    In vuur en vlam reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Gebruik je je kamado direct of indirect? En de weber? Als ik een hamburger oid direct bereid heb ik rook / stoom. Sappen en vlammen...
  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    hahaha nou dat is totaal niet lomp hoor. Dit was mij ook opgevallen. De testsessie was op 200 graden dus onder bijna dicht en boven...
  • D
    D_Reamzzz reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    ik ga hier mss echt iets lomps zeggen als BBQ-noob, maar staat je schuif boven wel verder open dan beneden? Ik had ergens gelezen dat je...
  • Robbie
    Robbie reageerde op het onderwerp BBQ (Kettle) rookt enorm.
    Ik ga het dan sowieso ook proberen met briketten. Het rare is dat bij het aansteken nagenoeg geen rook is maar echt pas als hij 45 min...
  • Rdj
    De enkele die je hier tegenkomt wil niet zeggen dat het meestal het geval is . Denk dat je de topcap bedoelt van de gewone model (geen...
Terug
Bovenaan Onderaan