Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Noodles: Bami.
    Recept iets aangepast, duidelijker, en voornamelijk qua bereiding wat tips. Als de Mie gekookt is en afgekoeld is plakt hij bij mij...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Char Siu.
    Oostland en Westland en werkzaam in de tuinbouw :giggle:
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Vraagje over Spareribs van de Makro.
    Aan de veilige kant gaan zitten = tijd ruim genoeg in plannen. Ze blijven nog lang warm. Als ze te vroeg klaar zijn er af en pas...
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde A3N's bericht in het onderwerp Vraagje over Spareribs van de Makro met Haha Haha.
    Dit is gewoon een internationaal herkende methode om de boel los te krijgen ;) .
  • Ewald
    Ewald waardeerde Martin de Bruijn's bericht in het onderwerp Char Siu met Leuk Leuk.
    Deze wilde ik al een tijdje maken. Als ik het bij de chinees haal is het altijd super lekker. Ik heb een recept van Smokey Goodness...
  • Martin de Bruijn
    Martin de Bruijn reageerde op het onderwerp Char Siu.
    Ik ben inderdaad nog steeds erg blij dat we dit huis hebben gekocht en nog gewoon tegen de kassen aankijken. Het zal geen 20 jaar meer...
  • henkman
    henkman reageerde op het onderwerp Vraagje over Spareribs van de Makro.
    @Cherrywood @A3N had er zelf idd ook al aan gedacht om alles wat in te korten, het is voor een feestje dus timing is wel een dingetje...
  • Martin de Bruijn
    Martin de Bruijn reageerde op het onderwerp Char Siu.
    Met een biertje erbij viel het harde werken best mee. Moest alleen mijn houtvoorraad droog gaan leggen toen het donker werd :ROFLMAO...
  • Ewald
    Ewald waardeerde tensefountain1's bericht in het onderwerp Kerstham pekelen met Leuk Leuk.
    Hij krijgt de ham 4 dagen voor het diner binnen dus dat gaat niet. Ik zou het er gewoon op gokken daarnaast zal de ham ook niet exact...
  • A3N
    A3N waardeerde LOMPE laars's bericht in het onderwerp Weber 57 firebox! met Leuk Leuk.
    Vandaag de firebox eens echt getest. Beetje Marabu en wat kokosbriketten beide van de Welkoop in de dome. Waarom beide, de...
  • A3N
    A3N reageerde op het onderwerp Vraagje over Spareribs van de Makro.
    Dit is gewoon een internationaal herkende methode om de boel los te krijgen ;) .
  • A3N
    A3N waardeerde Martin de Bruijn's bericht in het onderwerp Char Siu met Leuk Leuk.
    Deze wilde ik al een tijdje maken. Als ik het bij de chinees haal is het altijd super lekker. Ik heb een recept van Smokey Goodness...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Vraagje over Spareribs van de Makro.
    Eens met bovenstaande spreker. 2/ 2,5 uur roken inpakken en dan op gevoel verder. Als je ze nog te veel bite vindt hebben laat je ze...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Char Siu.
    Hard gewerkt Martin! (Mooie foto ook met je smoker en een paar kappies glas op de achtergrond. - brok in mijn keel en natte ogen- ;) )...
  • Tom T-5R
    Verzinken is klaar. Nu naar de poedercoater :)
Terug
Bovenaan Onderaan