Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Misschien kan @Sander72 hier wat van zeggen? Volgens mij heeft hij ook een DIY droogkast staan?
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Olijfolietip: de olijfolieboetiek.
    Hebben ze ook bij de olijfolieboetiek, hoef je niet helemaal voor naar Italië, scheelt je toch de kosten van een ritje naar Italië en...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken.
    Kokosmelk is niet iets dat in de Koreaanse of Japanse keuken wordt gebruikt. De Koreaanse keuken en Japanse keuken gebruiken veel...
  • Timmeeh
    Timmeeh reageerde op het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken.
    Goeie vraag. Ik weet niet of kokosmelk erbij past, zou je natuurlijk kunnen proberen. Ik vraag me afbogen het lekker is met de...
  • Zzzjon
    Zzzjon reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Ik zou het ter hoogte van je producten monteren. Zeker niet helemaal onderin of bovenin, dan in het midden.
  • Barbeknoei
    Barbeknoei reageerde op het onderwerp Olijfolietip: de olijfolieboetiek.
    Ik gebruik enkel Italiaanse extra vierge olijfolie. Het is een fabeltje van vroeger dat deze niet geschikt zou zijn om mee te bakken. De...
  • Frits
    Frits reageerde op het onderwerp De barbecue is er bijna... wat nu???.
    Dit is een weber kettle. Die steek je het beste aan met een brikettenstarter. Dan weet je gelijk wat voor brandstof er gebruikt moet...
    • IMG_7242.jpeg
  • Paul K
    Paul K waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp Second life Kamado met Leuk Leuk.
    The Kamadowagon nog even voorzien van koperwerk aan de voorkant ( bulls skull) met de hand plasma snijder uit gesneden.
  • Sander72
    Sander72 reageerde op het onderwerp Koudgerookte zalm.
    Het is er weer tijd voor... zaligheid!
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Olijfolietip: de olijfolieboetiek.
    Meestal wel ja, niet bij zo'n smakeloze geraffineerde uit de supermarkt. Maar als ik bijvoorbeeld griekse citroenkip, authentieke...
  • baconstrips
    baconstrips waardeerde Noah's bericht in het onderwerp Koudgerookte zalm met Leuk Leuk.
    Ziet er fantastisch uit! Wat een wereld van verschil met gerookte zalm uit de supermarkt hè!
  • Noah
    Noah reageerde op het onderwerp Koudgerookte zalm.
    Ziet er fantastisch uit! Wat een wereld van verschil met gerookte zalm uit de supermarkt hè!
  • Noah
    Noah waardeerde baconstrips's bericht in het onderwerp Koudgerookte zalm met Leuk Leuk.
    Voor het eerst zalm koud gerookt. Eerder wel kaas koud gerookt, maar dat is sowieso al voedselveilig. Het voedselveilig maken van de vis...
  • Tom T-5R
    Tom T-5R reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Ik ben bezig met een kleine wijnkoeler om te bouwen. Nu heb ik een doorvoer gemaakt voor de kabels, maar ik vroeg ik me af wat de...
  • Low & Slow Smoker
    Low & Slow Smoker reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Bedankt Martin, is zeker een kwestie van veel doen denk ik. De zalm is prima gelukt, maar was wel "werken" . Gestart met houtskool en...
    • 20251108_160008135_iOS.jpg
    • 20251109_143853757_iOS.jpg
    • 20251109_201626114_iOS.jpg
    • 20251109_201626168_iOS.jpg
Terug
Bovenaan Onderaan