Ik ben zojuist mijn Brisket aan het trimmen en had gelezen dat je de harde klomp vet tussen point en flat weg moet snijden. Ik ben dus lekker aan het snijden en er blijft hard vet verschijnen achter de stukken die ik weg snijd. Tot het ineens wel heel dun wordt en waarempel, ik ga gewoon helemaal door de brisket heen, met andere woorden, ik ben de point al bijna los aan het snijden van de flat
Kan iemand me zeggen hoe erg dit is? Toen ik er eenmaal doorheen was ben ik maar doorgegaan met hard vet wegsnijden, dat moet er toch af volgens mij? Heb ik een pechgeval met zoveel hard vet, of heb ik verkeerd advies gevolgd door echt alle harde stukken vet weg te snijden?
Ik heb foto's toegevoegd van de situatie:
Kan iemand me zeggen hoe erg dit is? Toen ik er eenmaal doorheen was ben ik maar doorgegaan met hard vet wegsnijden, dat moet er toch af volgens mij? Heb ik een pechgeval met zoveel hard vet, of heb ik verkeerd advies gevolgd door echt alle harde stukken vet weg te snijden?
Ik heb foto's toegevoegd van de situatie: