Beste mede Q-ers,
Ik had weer eens gasten uitgenodigd om wat van de vleestiviteiten te komen proeven.
Aangezien de stukken die er te koop zijn toch niet onder de 2.6kg en 1kg waren is het geen ramp.
Na wat zout en peper op de Picanha en cote de Boeuf te hebben gedaan de Q naar 120c laten komen.
daar rustig laten oplopen tot zo rond de 40c.
De cote de Boeuf er toen af gelaten (had ook mee afgegrild kunnen worden maar niet gedaan)
De picanha kort afgrillen.
Al wil ik eigenlijk niet zon vlammen, het gebeurde toch en tja ziet er leuk uit.
naast de picanha een chimichurri salsa en smullen maar!!
Proberen zeker waard, beide stukken maak ik heel graag klaar!
Ik had weer eens gasten uitgenodigd om wat van de vleestiviteiten te komen proeven.
Aangezien de stukken die er te koop zijn toch niet onder de 2.6kg en 1kg waren is het geen ramp.
Na wat zout en peper op de Picanha en cote de Boeuf te hebben gedaan de Q naar 120c laten komen.
daar rustig laten oplopen tot zo rond de 40c.
De cote de Boeuf er toen af gelaten (had ook mee afgegrild kunnen worden maar niet gedaan)
De picanha kort afgrillen.
Al wil ik eigenlijk niet zon vlammen, het gebeurde toch en tja ziet er leuk uit.
naast de picanha een chimichurri salsa en smullen maar!!
Proberen zeker waard, beide stukken maak ik heel graag klaar!