- Berichten
- 707
Ik had een paar prachtig mooie riblappen gevonden bij de Jumbo... Die kon ik niet laten liggen.. Na wat zoeken op het genootschap uitgekomen bij een recept wat @Peter64 vorig jaar gepost had Daging Sapi Smoor pedis manis . (Indisch stoofvlees pittig-zoet)
Mooie rub gemaakt van bovenstaande kruiden en specerijen.
Zo mochten ze lekker overnachten in een sluitstripzak in de koelkast.
Dag erna lekker de Kamado Bono opgestookt naar 120 graden en met wat rode wijnvaten chunks flink wat rook laten pakken.
Daarna nog even flink aangezet..
De uien en knoflook alvast aangezet in de DO.
De rest van de ingredienten en het vlees erbij en nog vier uur indirect op 110 graden laten stoven.
Geserveerd met wat nasi.. Wat een feestmaal weer...

Mooie rub gemaakt van bovenstaande kruiden en specerijen.
Zo mochten ze lekker overnachten in een sluitstripzak in de koelkast.
Dag erna lekker de Kamado Bono opgestookt naar 120 graden en met wat rode wijnvaten chunks flink wat rook laten pakken.
Daarna nog even flink aangezet..
De uien en knoflook alvast aangezet in de DO.
De rest van de ingredienten en het vlees erbij en nog vier uur indirect op 110 graden laten stoven.
Geserveerd met wat nasi.. Wat een feestmaal weer...


