- Berichten
- 695
Klinkt altijd leuk..rengdang..nog nooit gehad ook..dus laten we het meteen maar zelf maken.
Receptje van internet geplukt en lets goo
Van te voren een rubje gemaakt
		
		
	
	
		 
	
Sukade lapjes mee gerubt..
		 
	
Deze hadden 24 uur dry brine gehad. Dit een uurtje gerookt
		 
	
Een half uurtje later..ui en tomaatjes voor 30 min mee laten roken.
		 
	
Volgens recept een vloeistofje gemaakt.. wat ik eigenlijk al weinig vond..maar goed..ik heb dit nog nooit gehad/ gemaakt..dus laten we het recept maar aanhouden
		 
	
Ondertussen ui en knoflook fruiten
		 
	
Vleesjes er bij..
		 
	
Tomaatjes en vocht er bij..
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Receptje van internet geplukt en lets goo
Van te voren een rubje gemaakt
Sukade lapjes mee gerubt..
Deze hadden 24 uur dry brine gehad. Dit een uurtje gerookt
Een half uurtje later..ui en tomaatjes voor 30 min mee laten roken.
Volgens recept een vloeistofje gemaakt.. wat ik eigenlijk al weinig vond..maar goed..ik heb dit nog nooit gehad/ gemaakt..dus laten we het recept maar aanhouden
Ondertussen ui en knoflook fruiten
Vleesjes er bij..
Tomaatjes en vocht er bij..
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		
