BasBQ
Beef en Steak

Zoervleisj

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
904
Vandaag zoervleisj op het menu, bedankt voor het recept @Peter64

De riblappen een nachtje van tevoren in de zure marinade met onder andere azijn, ui en kruiden.

De mis een place klaar
IMG_0847.jpeg


Uitje en knoflook fruiten.
IMG_0848.jpeg


Het vlees aanbakken.
IMG_0849.jpeg


De rest van de ingrediënten er bij.
IMG_0850.jpeg


Na een tijdje pruttelen.
IMG_0851.jpeg


En op het bord.
IMG_0852.jpeg


Het heeft gesmaakt 😁
 
Lekker. Toevallig vrijdag jl nog eens van mogen proeven.
War was je azijn-water verhouding ?
Ziet er zeer smakelijk uit. Toevallig ben ik zonet toegetreden tot een proefpanel...😋

1 kleine kanttekening. Leffe ? 😉
 
Lekker. Toevallig vrijdag jl nog eens van mogen proeven.
War was je azijn-water verhouding ?
Ziet er zeer smakelijk uit. Toevallig ben ik zonet toegetreden tot een proefpanel...😋

1 kleine kanttekening. Leffe ? 😉
Heb een verhouding 50/50 aangehouden. Was precies goed.

Tja, die Leffe. Had de vrouw op pad gestuurd en dan krijg je dit 😋
Zonder gein, is een prima biertje. En zeker door zo’n stoof met een heleboel andere smaakmakers proef ik het verschil in accenten tussen de verschillende donkere bieren niet meer. Tenzij je natuurlijk iets heel erg uitgesproken neemt.
 
Lekker bezig Laurens!

1 kleine kanttekening. Leffe ? 😉

Als ik dit thuis zou maken met Leffe vrees ik dat ik met Huisraad en al buiten sta 😅

Bee os maken ver dat met : Brand Oud Bruin😉
 
Laatst bewerkt:
Zoerfleisj ziet er heerlijk uit. Maar eh in de rubriek high and fast?? Ik mag aannemen dat jij hem ook een paar uur laat sudderen!?
 
Zoerfleisj ziet er heerlijk uit. Maar eh in de rubriek high and fast?? Ik mag aannemen dat jij hem ook een paar uur laat sudderen!?
Heeft zeker lekker staan pruttelen. Maar het vlees aanbakken ging wel op 250 graden, dus niet de hele bereiding low&slow 😉
 
frietje stoof !!!!!! :love: ;)
lekker man.

de kleine eet een bordje mee?
 
Terug
Bovenaan Onderaan