Hallo allemaal!
Ik ben siempie en 27 jaar en al een aantal jaren een liefhebber van bbq-en. Nu heb ik een jaar of 3 een grandhall gas bbq wat mij prima bevalt maar qua roken en dergelijke mis ik iets(ja ik weet dat je op een gas bbq ook hout kan doen enzo) . Dus ik ben nu aan het rondkijken voor een leuke smoker, mijn oog is gevallen op een wsm 47 aangezien een keramische mij te duur is. Iemand nog andere suggesties?
Klopt het dat je op een Wsm in pricipe alles kan klaar maken, qua vlees, piza etc. en ook qua bereiding doormiddel van het middenstuk er tussen te zetten of tussenuit te laten???
Dit forum wil ik vooral gebruiken voor lekkere recepten en misschien ooit ook wel het delen ervan.
Groeten Siempie
Ik ben siempie en 27 jaar en al een aantal jaren een liefhebber van bbq-en. Nu heb ik een jaar of 3 een grandhall gas bbq wat mij prima bevalt maar qua roken en dergelijke mis ik iets(ja ik weet dat je op een gas bbq ook hout kan doen enzo) . Dus ik ben nu aan het rondkijken voor een leuke smoker, mijn oog is gevallen op een wsm 47 aangezien een keramische mij te duur is. Iemand nog andere suggesties?
Klopt het dat je op een Wsm in pricipe alles kan klaar maken, qua vlees, piza etc. en ook qua bereiding doormiddel van het middenstuk er tussen te zetten of tussenuit te laten???
Dit forum wil ik vooral gebruiken voor lekkere recepten en misschien ooit ook wel het delen ervan.
Groeten Siempie