Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Italiëplein heeft hier een leuk stukje van geschreven. Er is geen echt goed of fout .Kunnen jullie uitleggen hoe dat rijzen in bulk werkt? Ik heb mezelf een hele andere methode aangeleerd n.a.v. de pizzabijbel en wil die methode ook graag proberen.
Nu pak ik Caputo Pizzeria meel. Aanbevolen rijstijd 8-18 uur buiten koeling of 12-48 in koeling.
Ik maak dan het deeg. Dit laat ik 15 minuten afgedekt als 1 grote bol rusten.
Na de 15 minuten verdeel ik deze in kleine bolletjes die in een deegkrat de koeling ingaan voor 24 uur. De volgende dag haal ik deze 2 tot 3 uur voor het bakken uit de koelkast.
Dit was voor het deeg ook mijn bron!Italiëplein heeft hier een leuk stukje van geschreven. Er is geen echt goed of fout .
leuke vindt ik dat ze geen recept geven maar de theorie er achter zodat je zelf meer keuzes kan maken.Dit was voor het deeg ook mijn bron!
leuke vindt ik dat ze geen recept geven maar de theorie er achter zodat je zelf meer keuzes kan maken.