BasBQ
Beef en Steak

zenuwstuk

Marc17960

Kooltjesharker
Berichten
116
ik zou volgende week een zenuwstuk beef laag en traag willen bereiden.
Kan dit op dezelfde manier als een brisket??
Iemand een idee?? Alle tips zijn welkom. rubs, temperatuur, inpakken of niet
Heb al zitten zoeken maar kan op zenuwstuk niets terug vinden. Het klein zenuwstuk zit in de schouder aan de bovenkant en wordt gebruikt voor potgebraad, stoofvlees en gepelde biefstuk.                                               
 
Zou het dan klaarmaken als Pulled Beef.
 
Frits +1
 
Prima idee, het is in ieder geval een stuk vlees dat tijd nodig heeft.
In het Nederlands is het "het kuitje".
 
zal er maar een hele dag voor uittrekken om dit te bereiden en s'morgens maar heeeeel vroeg beginnen.
Zou ik moeten injecteren?? de dag voordien
 
Marc17960 zei:
zal er maar een hele dag voor uittrekken om dit te bereiden en s'morgens maar heeeeel vroeg beginnen.
Zou ik moeten injecteren?? de dag voordien

Kan geen kwaad, en ook een poosje inpakken op de Q
 
Terug
Bovenaan Onderaan