BasBQ
Beef en Steak

zelf Pulled Pork maken en the Moneymuscle

-Danny- zei:
Meestal is de butt / procureur klaar bij 88 graden, alles wat je hem langer laat liggen droogt hij alleen maar verder uit.
Dit wil niet zeggen dat 88 het heilige getal is maar wel een goede richtlijn, meestal pak ik bij 88 graden een lange sat? prikker en ga dan in het vlees prikken als deze er soepel bijna zonder weerstand in gaat kun je er vanuit gaan dat hij klaar is, gaat het nog niet zo soepel dan laat ik hem nog wat langer liggen.  Lang laten rusten helpt ook erg mee aan het sappig houden. ;)

thanks voor de tip ;)  ga ik proberen!
 
-Danny- zei:
Meestal is de butt / procureur klaar bij 88 graden, alles wat je hem langer laat liggen droogt hij alleen maar verder uit.
Dit wil niet zeggen dat 88 het heilige getal is maar wel een goede richtlijn, meestal pak ik bij 88 graden een lange sat? prikker en ga dan in het vlees prikken als deze er soepel bijna zonder weerstand in gaat kun je er vanuit gaan dat hij klaar is, gaat het nog niet zo soepel dan laat ik hem nog wat langer liggen.  Lang laten rusten helpt ook erg mee aan het sappig houden. ;)
+1
 
fimpjes en informatie waar ik wat aan heb. Thanks voor de tips mensen en de smakelijke foto's BensBQ ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan