B
BBK Guru
Gast
Wij zijn West-Vlamingen die heel graag BBQ'en.
Niettegenstaande het weer niet altijd meevalt om te barbecuen, laten wij ons niet afschrikken en steken wij de bbq zoveel mogelijk aan. Vooral mijn broer Patrick Gonsaeles (PG) staat bijna wekelijks achter zijn grill toestel. Hij heeft in de loop der jaren al menig toestellen getest en versleten.
Wat hem bij vele toestellen tegenviel was het feit dat de grilles begonnen te roesten of krom trokken!
Bovendien was een perfect vuur of perfecte temperatuur op het voedsel niet altijd evident, iets wat het barbecuen serieus kon hypothekeren.
Ook het aansteken liep bij veel toestellen niet altijd vlot. Veelal ging het goed in het center maar wilden de zijkanten niet mee en eens die zijkanten vertrokken..... was het afgelopen in het center.
Zo ontstond het idee om zelf een ideale houtskool barbecue te ontwerpen die komaf maakt met de gekende gebreken.
Enkele van die gebreken verklaren ook waarom sommige mensen overstappen op gas.
Van de natuurlijke houtskool afstappen was voor PG echter geen optie - niets kan tippen aan het werken met een natuurlijk product en zo ontstond, na 2 jaar ontwikkeling, de BARBEKON. (BBK)
Wilt u zijn BBQ BARBEKON eens zien? Breng dan een bezoek aan onze site of onze blog
Groetjes
BBK Guru
Niettegenstaande het weer niet altijd meevalt om te barbecuen, laten wij ons niet afschrikken en steken wij de bbq zoveel mogelijk aan. Vooral mijn broer Patrick Gonsaeles (PG) staat bijna wekelijks achter zijn grill toestel. Hij heeft in de loop der jaren al menig toestellen getest en versleten.
Wat hem bij vele toestellen tegenviel was het feit dat de grilles begonnen te roesten of krom trokken!
Bovendien was een perfect vuur of perfecte temperatuur op het voedsel niet altijd evident, iets wat het barbecuen serieus kon hypothekeren.
Ook het aansteken liep bij veel toestellen niet altijd vlot. Veelal ging het goed in het center maar wilden de zijkanten niet mee en eens die zijkanten vertrokken..... was het afgelopen in het center.
Zo ontstond het idee om zelf een ideale houtskool barbecue te ontwerpen die komaf maakt met de gekende gebreken.
Enkele van die gebreken verklaren ook waarom sommige mensen overstappen op gas.
Van de natuurlijke houtskool afstappen was voor PG echter geen optie - niets kan tippen aan het werken met een natuurlijk product en zo ontstond, na 2 jaar ontwikkeling, de BARBEKON. (BBK)
Wilt u zijn BBQ BARBEKON eens zien? Breng dan een bezoek aan onze site of onze blog
Groetjes
BBK Guru