Beef en Steak

"Zeeuws"Spek op zondagmiddag

 
 

MidVe

Stoker
Berichten
418
Ik had nog een stukje buikspek over van de burnt ends van vorige week. Lekker weer buiten dus de Bastard maar even aangeslingerd.

IMG_2534.jpg


Marinade vrij naar het recept van NosKos (Dank daarvoor)

IMG_2537.jpg


Inprikken om de marinade goed in te laten trekken

IMG_2538.jpg


In een diepvrieszak een nachtje in laten trekken en af en toe even masseren.

IMG_2540.jpg


Met wat kersenhout zo rond de 140/150 graden indirect
IMG_2541.jpg
IMG_2543.jpg


Gaat mooi!

IMG_2544.jpg


Na een uur en drie kwartier zijn we er zo'n beetje

IMG_2545.jpg


Pooaahhh lekker !
 
Schuif maar een plakje door.
Past prima als voorgerecht bij mijn kip die er dadelijk op gaat.
 
Jummie!! Dat ziet er goed uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Lekker man bij mijn 🍺
 
Mmmm, lekker hoor. Ga van de week maar weer eens een stuk buikspek halen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan