- Berichten
- 2.709
Wat zullen we vandaag eens eten
Wacht even we hebben nog zalm en tijgergarnalen
Heb de garnalen schoon gemaakt staartje er aan laten zitten.
Wat olie ,Italiaanse kruiden ,knoflook en wat citroensap dit even laten staan.
Cederhout plankje onder water voor de zalm.
Bospeen schoon gemaakt en even kort gekookt.
Koud laten worden olie wat gemalen venkel en citroenrasp erop dit ook laten intrekken.
Aardappel schoongemaakt even ingeprikt wat olijfolie en zout erop en deze vast op de bbq die ik op ongeveer 160 graden.
Dan wortel er vast op .
Even later wat lemonpeper, schijfjes citroen op de zalm en deze op het plankje en dan kan deze ook even lekker fikken op de bbq.
Net voordat de zalm klaar was de garnalen erbij.
En dan alles op het bordje moet zeggen dat ik de zalm met mosterd en bruine suiker lekkerder vind en mijn wederhelft vind dat trouwens ook.
Maar foto?s zeggen meer had er niet zoveel gemaakt.
Garnalen in de marinade
Bospeen ligt klaar
Wacht even we hebben nog zalm en tijgergarnalen
Heb de garnalen schoon gemaakt staartje er aan laten zitten.
Wat olie ,Italiaanse kruiden ,knoflook en wat citroensap dit even laten staan.
Cederhout plankje onder water voor de zalm.
Bospeen schoon gemaakt en even kort gekookt.
Koud laten worden olie wat gemalen venkel en citroenrasp erop dit ook laten intrekken.
Aardappel schoongemaakt even ingeprikt wat olijfolie en zout erop en deze vast op de bbq die ik op ongeveer 160 graden.
Dan wortel er vast op .
Even later wat lemonpeper, schijfjes citroen op de zalm en deze op het plankje en dan kan deze ook even lekker fikken op de bbq.
Net voordat de zalm klaar was de garnalen erbij.
En dan alles op het bordje moet zeggen dat ik de zalm met mosterd en bruine suiker lekkerder vind en mijn wederhelft vind dat trouwens ook.
Maar foto?s zeggen meer had er niet zoveel gemaakt.
Garnalen in de marinade
Bospeen ligt klaar