- Berichten
- 297
vandaag het recept geprobeerd van Marcel nasqbbq. Zalm op cederhout met honing citroen glaze.
ingrediënten
zalm
citroen
teentje knoflook geperst
2 eetl honing
2 tl citroen sap
bereiding
week het plankje 1 uur in water.
pers de knoflook meng de knoflook citroensap en honing door elkaar.
snij de citroen in halve plakjes.
maak je bbq klaar voor een temp van 175 graden direct methode.
leg de zalm op het plankje boven de kolen en smeer deze in met de glaze.
Leg de citroentjes op de zalm
Gaar de zalm tot 20 a 25 min. bij een kern temp van 55 graden.
Eetsmakelijk
ingrediënten
zalm
citroen
teentje knoflook geperst
2 eetl honing
2 tl citroen sap
bereiding
week het plankje 1 uur in water.
pers de knoflook meng de knoflook citroensap en honing door elkaar.
snij de citroen in halve plakjes.
maak je bbq klaar voor een temp van 175 graden direct methode.
leg de zalm op het plankje boven de kolen en smeer deze in met de glaze.
Leg de citroentjes op de zalm
Gaar de zalm tot 20 a 25 min. bij een kern temp van 55 graden.
Eetsmakelijk