BasBQ
Beef en Steak

Zalm op cedar hout

Armand

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag heerlijk “stukje” zalm gemaakt op een cedar houten plank.
Gekruid met Pezo, dille en Citroen schijfjes erop
25 minuten direct boven de kolen kerntemperatuur van de zalm was 50gr, heerlijk sappig.

9EE7AFBA-FF9B-40CB-8A10-0BDFCF0D7FC4.jpeg


932C1A80-B0E8-48E1-A9ED-72DD9BC234D4.jpeg


DCAE9675-6368-4197-BB78-2307095516BD.jpeg


D77DF714-E5E5-414B-BFDB-9B78F87AAD23.jpeg


B7D5676D-872F-40BF-B2B0-EFECABA7FB91.jpeg


1D524236-715A-4D77-8C86-C56FB524109B.jpeg
 
Dit ziet er lekker uit.
Zalm van het plankje gaat er altijd wel in.

Plankje is ribidibie.
 
Dit blijft een topper!
Mooie garing ook
 
Terug
Bovenaan Onderaan