- Berichten
- 503
Ben eigenlijk een gematigd zalm fan.
Maar die prachtige kakelverse zalmzijdes kon ik niet langer weerstaan.
Wel met jullie recepten in mijn achterhoofd.
Mosterd, bruine suiker en een beetje dille.
Warm roken met appelhout.
Het is maar een halfje, want 1.2 kg met zijn vieren is wat overdreven.
En?
Ja hoor ZALIG
Dit was zalig. Waarom?
Super vers (=kl@te visboeren hier dus) en zalig met die mosterd/suiker.
Lekkere pasta met groente in linten gesneden, meegekookt en gemengd met kleine tomaatjes (uit gemarineerde olie)
en kruidenkaas
Maar die prachtige kakelverse zalmzijdes kon ik niet langer weerstaan.
Wel met jullie recepten in mijn achterhoofd.
Mosterd, bruine suiker en een beetje dille.
Warm roken met appelhout.
Het is maar een halfje, want 1.2 kg met zijn vieren is wat overdreven.
En?
Ja hoor ZALIG
Dit was zalig. Waarom?
Super vers (=kl@te visboeren hier dus) en zalig met die mosterd/suiker.
Lekkere pasta met groente in linten gesneden, meegekookt en gemengd met kleine tomaatjes (uit gemarineerde olie)
en kruidenkaas


