BasBQ
Beef en Steak

Zalm nog invriezen of niet!!!!!

Wally

Kooltjesharker
Berichten
101
Goedenavond

Ff een vraagje heb een maandag een zijde zalm in de pekel gelegd om een woensdag hem te koud roken..
Hij ligt nu te drogen in de koelkast en zou hem morgen gaan roken,maar er is iets tussen gekomen
Hier komt me vraag kam ik deze nog invriezen voor een ander keertje......
 
Als hij al die tijd koel gelegen heeft. Kun je hem invriezen.
Maar ik zou hem dan niet te lang invriezen omdat hij gepekeld is. Max. paar weken.
 
He Bert bedankt voor je snelle reactie ja hij heeft heel de tijd koel gelegen
Morgenochtend ff vacuum trekken en dan de vriezer in
 
Wally,

Is het niet te veel te warm om de zalm koud te roken? Als ik me niet vergis moet het buiten onder de 20 graden zijn. Ivm bacteri?n.

Mocht ik me vergissen dan hoor ik het graag:)

Rowin
 
Ja vandaar dat het ook niet door kon gaan
Punt 1 te warm buiten en punt 2 een dagje weg met de kids
Ga hem zo vacuum trekken en dan de vriezer in......
 
Wees maar niet bang dat hij te lang de vriezer in moet vanwege het mooie weer.
Van het weekend wordt het weer onder de 20 graden.
Ik hou van Holland met z'n mooie zomers.  :'(
 
Terug
Bovenaan Onderaan