Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik doe het altijd zo en nooit last van harde buitenkant.
1 deel Zout.
1,5 deel rietsuiker.
scheutje worcestersaus(eetlepel). eventueel kruiden die je zelf wil toevoegen.
Nachtje pekel.
Nachtje drogen.
± 12 uur roken
Dan min 2 dagen in de vacuum
Eet ze.
Ik bedenk me wel dat "droog " en "hard" mogelijk ook wat subjectieve ervaringen zijn.
Ik volg tot nu toe het "Noskos recept" en rook 8-10 uur. Met een prima resultaat.
Een lekkere rook smaak en een malse zalm.
Wat is de reden om langer te roken?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.