Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik vind dat als je rookt met vel (warm of koud) de vis makkelijker en heel loskomt van je rooster/plankje maar of dat persé nodig is ??Ik wil komende week voor de 1e keer zalm koud roken. Alleen moet de zalm persé met vel, of kan het ook zonder? En waarom?
Zou die blijven hangen zonder vel. het vel geeft toch wat stevigheid denk ik.Ik vind het wel echt een interessant topic en ga bij mijn volgende ronde ook eens een zijde zonder vel doen.
Kan me voorstellen dat er meer pekel en meer smoke in de vis kan trekken.
eventueel hang ik die dan tussen de roosters aan 2 spiezen ofzo, dan plakt ie niet aan een rooster
Ja, spiezen in de lengte erdoor.!Zou die blijven hangen zonder vel. het vel geeft toch wat stevigheid denk ik.
Wellicht gaat dat wel maar blijft het advies van Frits, het aansnijden.Ja, spiezen in de lengte erdoor.!
Succes, benieuwd naar je ervaring.Dat is precies wat we gaan experimenteren