BasBQ
Beef en Steak

Zalm, groente en zoete aardappel spiesjes

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vandaag zalm gemaakt met groente en zoete aardappel spiesjes.

Vandaag halverwege de middag de spiesjes voorbereid.
De groente spiesjes zijn ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met Mediterraanse kruiden. De zoete aardappel zijn ook ingesmeerd met olijfolie en voorzien van wa t SPG.

Rond 16.00 de Kamado aan om deze naar +/- 200 graden te brengen. In de tussentijd heb ik de zalm voorzien van wat peper zout en wat dille.
Nadat deze op temperatuur was heb ik de spiesjes direct gegrild, om deze daarna door te laten garen op het indirecte gedeelte.
Vervolgens de zalm erop (op een cederhouten plankje) ok deze te garen tot een kerntemperatuur van 55 graden

540bdbdc674630e98146df65d666323c.jpg
b6111dcbdaa40b1b1e7c194be3c7614e.jpg
4f425dc69db0c7b23d9247a8859f7c07.jpg
366f8c2e27e86355918ce6f3c228fd00.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan