Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hallo allemaal,
Aanstaande zaterdag staat er een bbq op de agenda. Samen met een aantal bbq-enthousiasten gaan we samen een middagje+avond bbq-en.
Omdat we nu ook de ruimte hebben leek het me leuk om zalm op een finse plank te maken, wat is er mooier dan een kampvuur+bier+bbq
? We zijn al aan het knutselen, plank en rvs spijkers zijn geregeld. Nu vroeg ik me af hoe lang het ongeveer duurt voordat de zalm klaar is, mijn gevoel zegt me dat dit erg lang gaat duren. Op zich geen probleem maar wel wat lastig plannen. Dus is er iemand die zalm op deze manier al eens heeft gemaakt?
Naast de zalm hebben we ook nog enkele tomahawks op het menu. Mijn idee is om deze eerst op de bbq indirect voor te garen. En daarna (open vuurtje hebben we toch) ook nog even boven het vuur te hangen. Ook hiervoor geldt, is er iemand die dit al eens heeft gedaan?
Alle tips zijn welkom!
Aanstaande zaterdag staat er een bbq op de agenda. Samen met een aantal bbq-enthousiasten gaan we samen een middagje+avond bbq-en.
Omdat we nu ook de ruimte hebben leek het me leuk om zalm op een finse plank te maken, wat is er mooier dan een kampvuur+bier+bbq

Naast de zalm hebben we ook nog enkele tomahawks op het menu. Mijn idee is om deze eerst op de bbq indirect voor te garen. En daarna (open vuurtje hebben we toch) ook nog even boven het vuur te hangen. Ook hiervoor geldt, is er iemand die dit al eens heeft gedaan?
Alle tips zijn welkom!