Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Fantastisch Sander! Die zalmbonbons zijn ook echt een regelrechte hit. Zelfs voor niet-vis liefhebbers. Nog een leuke tip daarvoor; ik heb eigenlijk altijd zalm met huid. Die snij ik er voor de bonbons af maar bak ik dan krokant uit met wat zout. Deze past echt super goed als garnering op de bonbons.
Recept gezien op de site van BGE. Mocht hij daar ooit verdwijnen, houden we hem hier in het leven. Ik heb wat marketing-woorden vervangen voor andere woorden. Ik hou niet van vis, maar wat heb ik hier van genoten. INGREDIËNTEN ZALMBONBONS 400 g zalmfilet zonder huid (rugstuk) 2 lente-uitjes 1...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.