- Berichten
- 1.431
Gegroet!
Van het weekend weer lekker de Q aangehad ditmaal op moederdag, moeders wilde graag stukje zalm.
Dit bereid met mosterd en bruine suiker op een cederplankje.
Heb dit even vlug tussendoor gedaan helaas geen foto op de Q.
Gelukkig voldoende foto's van m'n bifteki

Heb er zo'n zwak voor.
Ik had 8 mondjes te voeden waarvan er maar 3 bifteki wouden dus er lag ondertussen ook nog het een en ander te grillen zoals hamburgers, en speklapjes en op de weber en nog frikandelle op de bge toen de zalm&bifteki klaar waren ( beide op 180 graden direct dus kon mooi samen tegelijkertijd op het rooster ).
Heb geen foto van de binnenkant van de Bifteki helaas! echt een misser
Ingredienten bifteki;
Alles op 180*c indirect en afgrillen.
Helaas niet die echte grillmarks! Maar smaak was top.
Van het weekend weer lekker de Q aangehad ditmaal op moederdag, moeders wilde graag stukje zalm.
Dit bereid met mosterd en bruine suiker op een cederplankje.
Heb dit even vlug tussendoor gedaan helaas geen foto op de Q.
Gelukkig voldoende foto's van m'n bifteki


Heb er zo'n zwak voor.
Ik had 8 mondjes te voeden waarvan er maar 3 bifteki wouden dus er lag ondertussen ook nog het een en ander te grillen zoals hamburgers, en speklapjes en op de weber en nog frikandelle op de bge toen de zalm&bifteki klaar waren ( beide op 180 graden direct dus kon mooi samen tegelijkertijd op het rooster ).
Heb geen foto van de binnenkant van de Bifteki helaas! echt een misser

Ingredienten bifteki;
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- 2 el oregano gedroogd
- 2 el peterselie vers
- 2 el munt vers
- 1 tl komijn
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 1/2 pakje feta
Alles op 180*c indirect en afgrillen.
Helaas niet die echte grillmarks! Maar smaak was top.
Laatst bewerkt: