C
Chris
Gast
Ik ben allerlei vleesjes aan het drogen (en roken) en daarbij kwam de vraag op waarom je bij bv Coppa zakeind gebruikt en geen varkensnet. Is dat te kwetsbaar?
Ook las ik ergens dat iemand een stuk te drogen vlees insmeerde met reuzel.
Ik begrijp wel dat e.e.a. bedoeld is om te snelle uitdroging te voorkomen.
Maar waarom de ene keer zakeind en dan weer reuzel? Wat is het verschil in effect?
Twee nogal specialistische vragen, maar ik hoop dat hier een (amateur)slager is die de antwoorden weet.
Alvast bedankt, Chris.
Ook las ik ergens dat iemand een stuk te drogen vlees insmeerde met reuzel.
Ik begrijp wel dat e.e.a. bedoeld is om te snelle uitdroging te voorkomen.
Maar waarom de ene keer zakeind en dan weer reuzel? Wat is het verschil in effect?
Twee nogal specialistische vragen, maar ik hoop dat hier een (amateur)slager is die de antwoorden weet.
Alvast bedankt, Chris.