fryelectro
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Hallo,
Even voorstellen: woonachtig te België en reeds lang een foodie bezig met experimenteren zowel binnen als buiten. Perfect gebakken vlees is daar 1 van de steeds terugkerende uitdagingen. De combinatie slowcooking/sous vide en barbecue zijn volgens mij het summum. Vermits ik binnen enkele weken jarig ben heb ik mezelf alvast een beloning vooruitgeschoven, nl een Weber Smokey Mountain 57 cm besteld. Vandaag doe ik het dus nog zeer amateuristisch op een barbecook zonder al te veel smoke (heb wel zo'n deksel maar dat is niet te vergelijken natuurlijk). Ben dus zeer benieuwd naar de toekomstige resultaten en hoop hier veel te leren en te delen.
Cheers!
Even voorstellen: woonachtig te België en reeds lang een foodie bezig met experimenteren zowel binnen als buiten. Perfect gebakken vlees is daar 1 van de steeds terugkerende uitdagingen. De combinatie slowcooking/sous vide en barbecue zijn volgens mij het summum. Vermits ik binnen enkele weken jarig ben heb ik mezelf alvast een beloning vooruitgeschoven, nl een Weber Smokey Mountain 57 cm besteld. Vandaag doe ik het dus nog zeer amateuristisch op een barbecook zonder al te veel smoke (heb wel zo'n deksel maar dat is niet te vergelijken natuurlijk). Ben dus zeer benieuwd naar de toekomstige resultaten en hoop hier veel te leren en te delen.
Cheers!