BasBQ
Beef en Steak

Worst: Droge & verse worst

Normaal gesproken draai ik geen worsten..dit is me 2e keer dat ik het doe,
eerste keer waren rookworsten. Heb er verders niet bij nagedacht,heb het wel zo gedaan bij de verse worsten..
Allemaal leer momentjes,volgende keer gaat vast beter!  :)
 
Kleine foto update van de droge worsten bijgevoegd in eerste post..
 
Heerlijk toch als je dit allemaal kunt !
Mooi gedaan hoor !
 
Het is wel duidelijk wie de langste heeft nu. 
Ik ben benieuwd naar het resultaat!
 
Eerste droge worst is geconsumeerd,foto's weer bijgevoegd in eerste post!
 
Sorry voor de zeer late update van mijn kant,kom helaas weinig toe aan het hobbyen  :(
Heb de laatste 2 foto's bij gevoegd in de eerste post..

structor zei:
Ziet er goed uit Roland, hoe is deze als je hem vergelijkt met een goede gekochte variant?

Deze vond ik iets zoeter,en de speculaaskruiden zijn meer aanwezig (weet niet of deze in elke groningse worst zit?)
Next time iets minder hiervan,en iets meer pit erin!
 
Hulde wat een gaaf project. Dapper om ook gelijk zoveel in een keer te maken. Heb je ondertussen de verse worst ook geproefd?
 
Ik neem mijn petje voor je af, wat een vakmanschap!
 
Mooi project met een aantal goede leerpunten en een paar smakelijk uitziende  worsten.
Dit zou ik ook wel eens willen proberen, maar dan moet ik toch even zoeken naar een geschikte hangplek...
 
Het heeft even geduurd maar wel een overwegend mooi resultaat
 
Terug
Bovenaan Onderaan