BasBQ
Beef en Steak

Workshop vergeten vlees David Pauka

 
 

BertM

Gemarineerd
Berichten
2.217
Het afgelopen weekend een workshop gevolgd van David Pauka, een stadsgenoot welke in 2014 in de finale van Masterchef heeft gestaan en zich nu op het bbq-en en grillen heeft gestort.
1 van de workshops is vergeten vlees; waarin onze ondergewaardeerde vrienden de Longhaas, bavette en staartstuk verder worden uitgelegd en gegrilled..
2c85d1fe347ea22f37dadaec94ce214a_zpsujfyhvsz.jpg


Na de uitleg aan het werk met de Q ; zowel gas als houtskool
Nu was het weer dit weekend meer om een koi workshop te houden, maar onder de party tent was het net te doen.

6b739ca7e7cc2e5b84d4713a1d6f1ecc_zpsrotnkp0g.jpg


2b21d4ae291432c776b62d994b546754_zpsxhxzhi1u.jpg


Dry aged entrecote

876e00ffef1869a13ecc8f0d42261d16_zpsvrvh9t5o.jpg


Longhaas
a2cbc3328879c0d4c7d888f34b5d4966_zpse3hdvkh3.jpg


Staartstuk
4ec78f3312d55504224525c4f4ec0bb6_zpsn7hka5hf.jpg


Een leuke manier om een regenachtige Zondag kapot te krijgen, en na afloop zijn boek ook gekocht, David speelt met vuur, weet niet of het in heel Nederland te krijgen is, maar er staan zeker leuke recepten in en het is denk ik naast de boeken van Jeroen Hazebroek 1 van de weinige Nederlandstalige bbq boeken die verrassen.
 
Ziet er uit als een gezellige dag!
 
Dat zal een leuk dagje geweest zijn.
 
Zeker een leuke cursus. Staan alle vergeten vlees recepten in zijn boek? (Enschede is net te ver voor mij)
 
Terug
Bovenaan Onderaan