- Berichten
- 21.562
Vroege verzorgde ik geregrld een barbecue op het werk. Maar sinds we twee jaar geleden zijn verhuisd naar een nieuw gebouw is het er niet meer van gekomen.
Tot gisteren dan
.
In principe doe ik altijd hetzelfde omdat ik daar niet teveel hoef bij nat denken en ik tussendoor wel gewoon kan werken.
Afgetrapt met spareribs, Easterwood methode.
Daarna zalm op een plankje. Een op de manier van Bobby Flay (eigenlijk Steven Raichlen) en eentje met eentje Met een bacon korst en maple glaze volgens recept van noskos.
Daarna het chocolate pear recept van Nigela.
Een collega had een bordje met eten gemaakt voor de schoonmaker. Die kwam naderhand vragen bij welk restaurant we de spareribs hadden besteld, hij had nog nooit zulke lekkere ribs geproefd.
Al het vlees was keurig op. Missie geslaagd.
Bedankt voor het kijken.
Tot gisteren dan

In principe doe ik altijd hetzelfde omdat ik daar niet teveel hoef bij nat denken en ik tussendoor wel gewoon kan werken.
Afgetrapt met spareribs, Easterwood methode.
Daarna zalm op een plankje. Een op de manier van Bobby Flay (eigenlijk Steven Raichlen) en eentje met eentje Met een bacon korst en maple glaze volgens recept van noskos.
Daarna het chocolate pear recept van Nigela.
Een collega had een bordje met eten gemaakt voor de schoonmaker. Die kwam naderhand vragen bij welk restaurant we de spareribs hadden besteld, hij had nog nooit zulke lekkere ribs geproefd.
Al het vlees was keurig op. Missie geslaagd.
Bedankt voor het kijken.