BasBQ
Beef en Steak

Winterkost: Zuurkool met spareribs

 
 
 

A6-owner

Vuurmaker
Berichten
94
Vandaag maar weer eens spareribs gemakt volgens de 3-2-1 methode. Op deze manier vinden we de ribjes het lekkerst.

Nu i.c.m. zuurkool. De winterkost kan tenslotte weer. En ik moet zeggen... een heerlijke combinatie die winterkost en BBQ.

Hier even een plaatje van de buitenkeuken, met het n?t afgemaakte tafeltje voor de gasBBQ. 




De bekende voorbereiding...


Zo zagen ze er na +/- 3 uur uit.




Daarna de ribs per stuk ingepakt en een eetlepel appelsap erbij gevoegd.




Gaar waren ze in ieder geval... ;)





Het resultaat...





En weer bedankt voor het lezen/plaatjes kijken.
 
Lekker zeg, ik had vandaag ook hutspot met klapstuk van de BBQ. Dat staat ergens anders wel vermeld :D
 
heerlijk stekkie om ook in de winter lekker door te kunnen bbqen.
Mooie rportage ook, jullie hebben heerlijk gegeten
 
Camiel zei:
Mooie reportage! Ziet er super uit. Alhoewel het vandaag niet echt winterweer was ;)
Inderdaad mooie repo....en spareribs lust ik het hele jaar door wel!
 
Spareribs kunnen overal bij. Tenminste bij mij wel ;)
 
Heerlijk rib's hoor!! :D
 
Mooie combi !!!
 
Lekkere winterkost van ribbels en zuurkool
 
Prima NL/USA combi  :D moet ik ook eens doen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan