- Berichten
- 7.251
Beste BBQ-vrienden!
Jullie willen rook? Hier pak aan!
We maakten dus Beef Jerky, naar receptuur van McPeet, echt heerlijk pittig!
Iedereen hielp mee:
Pitboy Thijs approved this beef!
Lekker 24 uur in de marinade met onder meer cola en sojasaus, etc.
Lekker op de smoker met whisky vaten blokjes eik, in de rook!
Tussendoor goed blijven hydrateren:
Mooi stabiel op lage temperatuur:
En nog een mooie batch erin, werd al wat later:
Echt superlekker als snackie tussendoor!
Bedankt voor het kijken!
Jullie willen rook? Hier pak aan!

We maakten dus Beef Jerky, naar receptuur van McPeet, echt heerlijk pittig!
Iedereen hielp mee:

Pitboy Thijs approved this beef!


Lekker 24 uur in de marinade met onder meer cola en sojasaus, etc.

Lekker op de smoker met whisky vaten blokjes eik, in de rook!

Tussendoor goed blijven hydrateren:

Mooi stabiel op lage temperatuur:

En nog een mooie batch erin, werd al wat later:

Echt superlekker als snackie tussendoor!

Bedankt voor het kijken!