Me schoonvader was zeer enthousiast over wildzwijn spareribs die hij had gegeten bij een restaurant. Dus we gaan morgen een test doen en zaterdag voor het echie.
1 rib in me standaard rub gedaan en de andere in een natte marinade van rode wijn, sjarlot, knoflook, tomatenpuree en tijm.
Nog nog kiezen welk rookhout we gaan gebruiken. Denk dat ik voor bessen ga of toch wat zwaarders??
Inmiddels vrijdag 18 uur. Wat een verschil na het marineren
Nu liggen ze erop. Als al het snoep zo van sintmaarten.op is, hebben wij wat lekkkers
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI P7-L10 met Tapatalk
1 rib in me standaard rub gedaan en de andere in een natte marinade van rode wijn, sjarlot, knoflook, tomatenpuree en tijm.
Nog nog kiezen welk rookhout we gaan gebruiken. Denk dat ik voor bessen ga of toch wat zwaarders??
Inmiddels vrijdag 18 uur. Wat een verschil na het marineren
Nu liggen ze erop. Als al het snoep zo van sintmaarten.op is, hebben wij wat lekkkers
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI P7-L10 met Tapatalk