Beef en Steak

Wie ben ik

waln(ut)

Tondelzoeker
Berichten
8
Hallo BBQ'ers, ik ben Willem Nanning, militair met functioneel leeftijdsontslag (militair pensioen zeg maar) maar ben als tijdsbesteding begonnen te schipperen op een gierpont. Ik houd daarnaast nog wel wat tijd over en sinds de tijd dat ik op een Amerikaanse basis besmet geraakt ben met BBQ'en op een offset-smoker ben ik helemaal helemaal verknocht aan Ribs, Procureur voor Pulled Pork en het roken van een hele schouder (inclusief de Boston Butt). Ik ben zeker geen expert maar mijn gasten weten mijn hapjes wel te waarderen. Recentelijk heb ik een Masterbuild Gravity 800 gekocht en als accessoire een pizzasteen... de hapjes worden steeds uitgebreider natuurlijk. Ik orienteer me op bereidingswijzen van meerdere continenten (zo heb ik ook al Char Sui gemaakt). Wat ik nog wil proberen is brood bakken (aangezien de pizza en Flammkuchen echt super lekker zijn). Ik sta voor alle tips open!
 
Welkom op het forum Willem! Je bent hier op de goede plek voor tips en voor het delen van jouw kennis.
Veel plezier!
 
Welkom op het forum!
 
Welkom Willem!

Dat is wel een high tech barbecue zeg, daar kan je van alles mee.
 
Welkom Willem!

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan