- Berichten
- 16
Hoi,
Ik ben Maik (50) uit het zuiden van het land (Noord-Brabant) en altijd al een BBQ liefhebber geweest. Echter tot op de dag van vandaag alleen in de zomermaanden. Maar omdat ik steeds meer bezig ben met wat low en slow cooking, ben ik me sinds een tijdje aan het orienteren op een kamado.
Mijn budget is niet al te hoog maar heb een leuke aanbieding gekregen en ga hier morgen voor kijken.
Ondertussen aan het zoeken naar leuke recepten en diverse tips, maar ga makkelijk beginnen....
Eerst de kamado morgen maar eens opstoken tot zo'n 100/150 graden. Dan volgende week mijn eerste bak kunsten erop uitoefenen....
Ik zal nog heel veel moeten leren en daarom de nodige informatie hier inwinnen op het forum.
Mvg, Maik
Ik ben Maik (50) uit het zuiden van het land (Noord-Brabant) en altijd al een BBQ liefhebber geweest. Echter tot op de dag van vandaag alleen in de zomermaanden. Maar omdat ik steeds meer bezig ben met wat low en slow cooking, ben ik me sinds een tijdje aan het orienteren op een kamado.
Mijn budget is niet al te hoog maar heb een leuke aanbieding gekregen en ga hier morgen voor kijken.
Ondertussen aan het zoeken naar leuke recepten en diverse tips, maar ga makkelijk beginnen....
Eerst de kamado morgen maar eens opstoken tot zo'n 100/150 graden. Dan volgende week mijn eerste bak kunsten erop uitoefenen....
Ik zal nog heel veel moeten leren en daarom de nodige informatie hier inwinnen op het forum.
Mvg, Maik