Beef en Steak

Whole Packer Briskit And More From the Bbq

Ik geef je helemaal gelijk! Ik wilde voor de 🐮 badge gaan, al weet ik niet aan welke criteria je daar aan moet voor voldoen ? Dacht dat je dan ook van een whole Packer Briskit bunt ends moest maken ? Al met al waren ze binnen een mum van tijd op 🤣
Klopt helemaal, incl. de Burnt ends...
Maar er zijn er genoeg die ze wel lekker vinden hoor😁.

Persoonlijk gebruik ik liever de point voor brisket en de flat voor pastrami..
 
Klopt helemaal, incl. de Burnt ends...
Maar er zijn er genoeg die ze wel lekker vinden hoor😁.

Persoonlijk gebruik ik liever de point voor brisket en de flat voor pastrami..
Oke ! Dankjewel! Zie dat ik de 🐮 al heb gekregen 😇

Ik zal als ik de volgende keer weer eens briskit maak alleen een point maken.

Pastrami is hier in huize ook aardig favoriet. De laaste keer dat ik die had gemaakt was ook van een flat
D8F42FDB-3D27-4764-9614-297C40BCE5E8.jpeg
 
Mooi dagje werk zo... Congrats met de 🐮.
 
Dat zal vast gesmaakt hebben. Zo’n koffierub is ook echt een aanrader.
Je bent om half 9 begonnen, vrij laat vind ik. Hoe laat stond het op tafel?
 
Dat zal vast gesmaakt hebben. Zo’n koffierub is ook echt een aanrader.
Je bent om half 9 begonnen, vrij laat vind ik. Hoe laat stond het op tafel?
Dit was de eerste keer dat ik een koffierub gebruikte op een Briskit. Moet zeggen dat het ons wel beviel, we hebben uit eindelijk rond 20:00 uur met zijn alle gegeten. Uit eindelijk heeft die bijna10 uur en beetje op de bbq gelegen , de eerste uren bleef de temp mooi rond de 120c en na hem te hebben ingepakt was de temp aan schommelde tussen de 130c en 135c
 
Mooi dagje met mooi resultaat.
En die rookring wow

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan