BasBQ
Beef en Steak

WGA vacanza style Steak Fiorentina

Dit is toch wel het betere werk op de WGA!
 
Dat stuk vlees ziet er smakelijk uit en was ook zeer smakelijk, zo te lezen ;-)
 
Frits zei:
Dit is toch wel het betere werk op de WGA!
Valt helemaal niks tegen de resultaten op de WGA. Waar we hem vroeger meenamen om eens 1 keertje te BBQ-en zijn we door de verhalen op het forum behoorlijk ge?nspireerd en gebruiken we hem veel vaker.
Vanavond hele kip op zijn Dominiques.
 
Teddo zei:
Prachtig stuk vlees. Lijkt wel een beetje op entrecote.
Volgens mij zit de Entrecote heel ergens anders.
 
Ene kant van het bot zit entrecote (het grote stuk) en aan de andere kant zit de haas (het kleine stuk) ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 
Lekker stuk vlees , ik zou op het eerste oog voor T-bone gegaan zijn
 
noskos zei:
Ene kant van het bot zit entrecote (het grote stuk) en aan de andere kant zit de haas (het kleine stuk) ;)

Wat een vakman die Dennis ;)
 
Dominique zei:
Mw. BBQ68 zei:
Vanavond hele kip op zijn Dominiques.

Succes!
Hij was heel errug lekker, maar vanwege de grote hoeveelheid Verdicchio niet gefotografeerd. Maar we blijven hier nog een tijdje dus gebeurd vast nog wel een keertje. Goede vervanger voor de BCC en omdat de kip hier al lekker smaakt is een beetje pezo, tijm en olie meer dan genoeg.
 
Bert zei:
noskos zei:
Ene kant van het bot zit entrecote (het grote stuk) en aan de andere kant zit de haas (het kleine stuk) ;)

Wat een vakman die Dennis ;)
Ik kwam niet verder dan een lekkere biefstuk en een nog lekkerder stuk biefstuk. Weer wat geleerd.
 
Boldeagle zei:
Lekker stuk vlees , ik zou op het eerste oog voor T-bone gegaan zijn
Ander woord voor.........
 
Ik let zo nu en dan op Bert als je wat vertelt ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan