BasBQ
Beef en Steak

WGA vacanza style Steak Fiorentina

 
 

Mw. BBQ68

Kooltjesharker
Berichten
206
We gaan op vakantie en we nemen mee......... een WGA, Ecobrassa kolen en we vergeten de kerntermometer, je weet wel die snelle.
Je stapt de macelleria in en daar licht een enorm stuk koe in de vitrine.
Aan de voorkant herkenbaar als Steak Fiorentina.
Graag een stuk van die voor twee personen
De slager raadt een "poco piu" aan en ben natuurlijk weer hebberig en ga met een stuk van 1300gr naar huis.
Er mocht niks op van hem alleen olijfolie en hooguit een beetje zout en peper. Gelukkig vinden we hem zo ook het lekkerst.

Lekker op de WGA. Eerst even kort indirect toch een soort reverse sear maar dan zonder kerntermometer.
E4A6E910-5981-4C51-9D43-E3481BED1C97-469-0000003FF429CE1D_zpse3d49448.jpg


Resultaat nadat de fik erin is gegaan oftewel een paar minuutjes aan de directe kant.
BB7F1A9B-04CB-409F-9819-36D2147FBA92-469-0000004285605341_zpscfbbf371.jpg


Groeten uit een warm en cullinair Itali?
 
Holy cow, wat een lekkere homp :D
 
Yummie!!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 
Lekker stuk vlees en dat hebben ze in Itali? goede kwaliteit.Pretigge vakantie
 
Hendrik Willem zei:
Lekker stuk vlees en dat hebben ze in Itali? goede kwaliteit.Pretigge vakantie

Dat is een van de redenen waarom ik het zo naar mijn zin heb in Itali? als ik daar ben. Zelfs de supermercato heeft vlees wat je hier alleen bij een speciale slager kunt vinden, en de kazen.... En het beleg....
Anyway,

Super stuk vlees, ik hou ervan!
 
Nog 8 daagjes geduld hebben. Wat gaat de tijd toch langzaam.
 
Bert zei:
Nog 8 daagjes geduld hebben. Wat gaat de tijd toch langzaam.
Ik wil niet draadkapen, maar waar ga je heen? Lago di Garda? Welk plaatsje? Vertel Bert!
 
O, en waar zitten jullie MwBBQ68?
 
In Acqualagna in Le Marche. Aan de Adriatische kant in het midden.
Minder toerstisch.
 
Lang leve Itali?! Heerlijk land met heerlijk eten.
Mooie steak!
 
prachtig stuk vlees, zo zo bij jullie aanschuiven  :)
 
Krijg acuut honger!! ???
 
das een flinke homp vlees! prachtig!
 
Prachtig stuk vlees. Lijkt wel een beetje op entrecote.

 
Dominique zei:
Bert zei:
Nog 8 daagjes geduld hebben. Wat gaat de tijd toch langzaam.
Ik wil niet draadkapen, maar waar ga je heen? Lago di Garda? Welk plaatsje? Vertel Bert!

Dit jaar naar Lazise aan het Gardameer
 
Terug
Bovenaan Onderaan