BasBQ
Beef en Steak

WGA low&slow

 
 

KamadoRobert

Stoker
Berichten
354
Nadat ik mijn WGA van de ondergang had gered en weer mooi opgepoetst in de tuin had staan, vond ik het tijd om het dingetje eens in te zetten voor het langzaam roken, iets waar ik hem eigenlijk nog nooit voor heb ingezet. Natuurlijk heb ik mijn kamado's gebruikt om zalm en kip langzaam te roken maar nu was het de beurt aan de WGA.

En dat ging prima! Ik mis de temperatuur aflezing maar het gaat eigenijk heel goed op gevoel en met de themapen als controle. Een paar overgebleven kalkoenfilets werden met bijna dezelfde perfectie tot gaarheid warm gerookt als in de kamado. Leuk experiment.

Groeten van Robert


20220604_150936.jpg


20220604_173903.jpg


20220604_161330.jpg


20220604_150936.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er erg goed uit! Leuk
Om via de WGA te bereiden.
 
Robert, dat ziet er goed uit. De WGA blijft een fantastische bbq. Deze zou iedereen in huis moeten hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan