El Fumarole zei:
			
		
	
	
		
		
			
	
		
			
				Camiel zei:
			
		
	
	
		
		
			
	
		
			
				El Fumarole zei:
			
		
	
	
		
		
			....
Maar voor mezelf gebruik ik tegenwoordig de spatchcock methode. Kip gaart mooier en je krijgt een betere korst, dus meer smaak. En je kunt voor- en achterkant kruiden.
		
		
	 
met ingepakte stenen er bovenop Jeroen? (
ben daar zelf wel ooit te lui voor 
  )
		
 
		
	 
Stenen erop doe ik nooit. Was een Raichlen dingetje toch?
		
 
		
	 
Hallo Jeroen.
Ik heb een vraagje.
Als je een kip op de spatchlock manier bbq.t doe je dat dan direct of indirect ?
En hoe leg je de kip op het rooster, vel naar boven of naar onder?  :-?
 ik hoor het graag van je.  
Bvbd.