Goede morgen,
Ik ga van het weekend een paar lekkere burgers grillen.
Daarvoor heb ik bij B&S Dubbeldoel, wagyu en dryaged burgers gehaald omdat ik een keer het verschil wil proeven tussen die 3.
Nu kan ik gewoon makkelijk, augurken, uien en tomaat er bijvoorbeeld op doen zonder ergens over na te denken.
Wat vinden jullie basis ingredienten? Rekening houdend met dat het bij deze burgers gaat dat je het verschil tussen de vleessoorten goed kan proeven.
Side note: ik heb brioche bollen en "the sauce". Brioche ga ik sowieso gebruiken, maar voel je vrij om ook the sauce te adviseren als dat niet te veel bijsmaak is voor waar het hier om draait.
Alvast bedankt voor het meedenken.
Ik ga van het weekend een paar lekkere burgers grillen.
Daarvoor heb ik bij B&S Dubbeldoel, wagyu en dryaged burgers gehaald omdat ik een keer het verschil wil proeven tussen die 3.
Nu kan ik gewoon makkelijk, augurken, uien en tomaat er bijvoorbeeld op doen zonder ergens over na te denken.
Wat vinden jullie basis ingredienten? Rekening houdend met dat het bij deze burgers gaat dat je het verschil tussen de vleessoorten goed kan proeven.
Side note: ik heb brioche bollen en "the sauce". Brioche ga ik sowieso gebruiken, maar voel je vrij om ook the sauce te adviseren als dat niet te veel bijsmaak is voor waar het hier om draait.
Alvast bedankt voor het meedenken.