Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dennis, je opmerkingen snijden inderdaad hout (pun intended ). Ik had me vooral gebaseerd op de info van Dr BBQ die ik in deze big green egg publication terugvond: http://issuu.com/biggreenegg/docs/smoking_woods_final_829?mode=window&viewMode=doublePage (pagina 23).noskos zei:Ben het niet eens met je tabel Chris Overal waar je hickory voor gebruikt kun je prima pecan gebruiken. Die lijken heel erg op elkaar maar pecan is wat milder.
Mesquite is de zware jongen die eigenlijk alleen maar lekker is bij rund, op bijna al het andere is het zwaar overheersend. Ik gebruik het juist voor steaks omdat het de enige houtsoort die zo zwaar is dat heel kort roken, zoals bij een steak eigenlijk gebeurd nog effect heeft.
De fruitsoorten zijn mild en kun je heel makkelijk onderling uitwisselen, dus om te zeggen dat je op iets wel kers kunt gebruiken maar geen appel... geen appel voor je ribs?!?
En whiskey is gewoon eik. Je ruikt de whiskey wel bij het roken, maar de uiteindelijke smaak is toch gewoon eiken een zwaardere soort vergelijkbaar met hickory.
http://www.bbq-nl.com/2009/09/rookhout.html
Daar was ik me uiteraard wel van bewust maar voor een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt had ik toch meer verwacht, zeker als er een bekende naam aan gekoppeld wordt.noskos zei:Het zijn leuke uitgaven, maar het hoofddoel is het verkopen van accessoires....