BasBQ
Beef en Steak

Wel high, not so fast.... kip aan 't spit

 
 

MidVe

Stoker
Berichten
306
Nu dan de nieuwe Bastard maar eens echt proberen, eerst een paar keer rustig ingebrand en nu ook het nieuwe speeltje, de rotisserie direct maar even inwijden.

IMG_2347.jpg



Roomboter gemengd met kipkruiden onder het velletje, de buitenzijde licht ingeolied en ook daar nog wat kruiden op.

IMG_2348.jpg


Mooi robuust spit met goede klauwen

IMG_2349.jpg


Aardappeltjes met tijm in de lekbak

IMG_2350.jpg



een uurtje rustig draaien op 180 graden


IMG_2351.jpg


Prima bordje voor een zondagavond
 
Ziet er lekker uit, Veel plezier met je nieuwe aanwinst. :D
 
Heerlijk kippie zo te zien! Leuk gerecht om je Bastard mee vies te maken.
 
Wat een lekker kippie heb je daar gemaakt Midve😋

Kleine tip 😬

Als je een halve lekbak gebruikt en daar de aardappel wedges in doet en de kolen aan één kant doet als een soort oplopend bergje en aan de andere kant dan je lek bak zet met wedges, dan druipt het vet van de kip mooi op de wedges en je kippie wordt nog krokanter en bruiner van kleur 😀
 
Wat een lekker kippie heb je daar gemaakt Midve😋

Kleine tip 😬

Als je een halve lekbak gebruikt en daar de aardappel wedges in doet en de kolen aan één kant doet als een soort oplopend bergje en aan de andere kant dan je lek bak zet met wedges, dan druipt het vet van de kip mooi op de wedges en je kippie wordt nog krokanter en bruiner van kleur 😀
Kijk dat zijn de tips….zo leren we iedere dag weer. Grazie
 
hahaha die appelmoes maakt het voor een zondag mailtje wel helemaal af :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan