Beef en Steak

Weekendje bbq: zalm en pizza

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Op zaterdag zalm op een plankje gemaakt met dille en citroen. Toetje was ananas met ijs.
We hadden nog een klein beetje zalm over. Dat restje ging vandaag over de pizza (en eentje zonder).

231CE0DD-E252-4E4E-84FC-2E79A03E3B49.jpeg

1A497F19-2937-4C78-937E-814B76EE2FAC.jpeg
DD812832-1AF2-4797-814F-7D0019F30C30.jpeg
BCAA99EC-DE82-4989-BB3B-4BFDE39FA417.jpeg


Voor de pizza voor het eerst gebruik gemaakt van kant en klaar deeg uit de diepvries van de Sligro. Erg tevreden hierover: makkelijk en lekker!

064E2EE0-0A75-447C-A8BD-8A99F3D95E09.jpeg


2E9A7CEF-5D4B-4FE1-85A7-6FDD627117B0.jpeg
F15D882B-A7EE-4906-9F41-A0D350E8C436.jpeg
0B4C3B7E-A267-494D-82F0-4E5087A97280.jpeg
88FDBF60-C87A-4AC3-891A-60DF6396EF25.jpeg
D16C9B04-547A-4D2A-BB44-895E70031DD0.jpeg
 
Dat ziet er er fijn avondje BBQ uit. Niks te kort gekomen zo te zien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan