Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vraagje over de temperatuur...
Als ik mijn WSM aan heb, heb ik op het eerste niveau een lagere temperatuur dan op het tweede nivo (bovenste rooster).
Dit verschilt soms wel 10-15 graden.
Het rooster waar het vlees op ligt. Zijn ze alle twee bezet, dan realiseer ik me dat het eigenlijk geen donder uitmaakt, 10-15 graden verschil is zeker niet het einde van de wereld/bbq sessie. Daarnaast kunt je er ook bijzonder weinig aan doen.
Als je helemaal zeker wil zijn, zoek je vlees uit wat het minst nauw kijkt qua temperatuur en leg je die op het heetste rooster en probeer je op de andere de gewenste temperatuur te houden.
Doordat warmte stijgt is het bovenin warmer dan onder.
Het verschil is niet zo groot om je zorgen te maken. Het zal onder alleen iets langzamer garen.
Maar ik zou me er geen zorgen over maken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.